NAWAAB TANDOORI ANTWERPEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 630 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nawaab Tandoori Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 18:52 Prijzig voor wat je krijgt. Redelijk kleine porties.
20 nov 2022 om 21:45 Lekker eten, maar de porties lijken steeds kleiner te worden. 1 platte naan bij een hoofdgerecht waren er hiervoor altijd minstens 2. 4 stukjes kip in de kip tikka massala is bovendien bijna lachwekkend.
20 nov 2022 om 19:04 We zijn vaste klant , steeds lekker maar de porties worden klein.
13 nov 2022 om 19:49 40min na het eten krijg ik buikpijn, iets later hang ik boven de wc over te geven. Vermoedelijk voedselvergiftiging.
11 nov 2022 om 9:36 Eerst meldong gekregen dat ik 60min moest wachten. Na 10u werken heb je wel veel honger. Maar gelukkig was het er toch 20min eerder waarvoor dank . Vriendelijke bezorger eten eten was super , wel kleinere porties dan vorige keer
26 okt 2022 om 22:07 Snel, lekker, dank u.
15 okt 2022 om 22:03 Super lekker eten!! Al 2 jaar ben ik vaste klant bij hun en elke keer geniet ik ervan! #verslaafd
9 okt 2022 om 22:11 Ik had er wat anders van verwacht. Teleurstelling.
28 sep 2022 om 19:31 Lekker smaak en op tijd geleverd thanks nawaab
27 sep 2022 om 0:51 Eten was lekker!!!
26 sep 2022 om 12:52 Alles leek opgewarmd 2uur gewacht slechte service. ´ooit meer
23 sep 2022 om 18:24 Lekker zo als altijd